Carsoft Benelux

CARSOFT BENELUX & 123 AUTEL                          

MAXISYS ULTRA                                                   WEBSHOP

 

 

     

 

   

 

 

De geheel nieuwe MaxiSYS Ultra is de eerste diagnostische tool die is ontworpen om te passen bij de groei van complexere elektrische systemen voor auto's en elektrische voertuigen (EV) die steeds vaker voorkomen.

MaxiSYS Ultra bevat een aantal geweldige functies, zoals een uitstekende dekking met meer dan 80 fabrikanten, volledige diagnostiek, 26 servicefuncties, kanaalcodering en programmering.

 

De Ultra heeft een supergroot scherm, onze snelste processors, ons grootste SSD-geheugen ooit en zelfs een dockingstation als standaard.

De Ultra combineert diagnostiek, service, uitgebreide live data, kanaalcodering en ECU reflashing * zoals te zien op de MS908Pro. Nieuw in de Ultra is onze MaxiFLASH VCMI met ingebouwde oscilloscoop, multimeter, signaalgenerator en OBDC-buscontrolefuncties. De VCMI maakt verbinding met de Ultra met behulp van hi-speed wifi, wat de communicatiesnelheden aanzienlijk verhoogt. De geheel nieuwe VCMI heeft ook verbeterde protocolcompatibiliteit en ondersteunt D-PDU, RP1210, CANFD. J2534- en DoIP-protocollen. De Ultra heeft alle nieuwe softwarespecialisten die we Repair Assist, DTC Analysis, Topologie Mapping en Relevant Cases hebben genoemd. MaxiSYS Ultra bevat een aantal geweldige functies, zoals een uitstekende dekking met meer dan 80 fabrikanten, volledige diagnostiek, 26 servicefuncties, kanaalcodering en programmering.

 

De Ultra kan worden geüpgraded om onze ADAS-producten te bedienen. 

Oscilloscoop 

Onze extra oscilloscoop-accessoire kit kan afzonderlijk worden gekocht en bevat de verdere items van 1 x 65Amp stroomtang, 1 x 650Amp stroomtang, 1 x spoel op stekkersonde, 2 x HT-verlengkabels en 2 x batterijklemmen.De 4-kanaals oscilloscoop is sneller met een bandbreedte van 20 MHz, nauwkeuriger met een bemonsteringsgegevenssnelheid van 80 ms / s en een geheugenbuffer van 32 miljoen die complexere signalen opslaat, inzoomt en opOscilloscoop - De 4-kanaals oscilloscoop is sneller met een bandbreedte van 20 MHz, nauwkeuriger met een bemonsteringsgegevenssnelheid van 80 ms / s en een geheugenbuffer van 32 miljoen die complexere signalen opslaat, inzoomt en opnieuw afspeelt.nieuw afspeelt.

 

  

 

MaxiFLASH VCMI

De MaxiSYS Ultra en MS919 worden standaard geleverd met de geheel nieuwe MaxiFLASH VCMI.

De VCMI is een multifunctionele Wi-Fi VCI met volledige convergentie, met ingebouwde oscilloscopen, multimeter, signaalgenerator en OBD Bus Check-functies. Bovendien is het de enige Wi-Fi VCMI die momenteel wordt verkocht die D-PDU, RP1210, CANFD ondersteunt. J2534- en DoIP-protocollen

 

  

 Kenmerken

Verlengde garantie van 2 jaar

Inclusief 1 jaar gratis software-updates

80+ fabrikanten

Volledige diagnostiek

26 Servicefuncties

Kanaalcodering en programmering

MaxiFlash VCMI inbegrepen

Ingebouwde oscilloscoop

Ingebouwde golfvormgenerator

Ingebouwde multimeter

Ingebouwde CAN-buscontrole

 

 

 

 

 

 Onze vooraf ingestelde Guided Test and Waveform Library instrueert technici over gebruik en foutanalyse. We bieden ook een groot aantal Cloud voorinstellingen, waaronder verbindingsdiagrammen, golfvormbibliotheek, referentiegolfvormen, foutanalyse en golfvorminstellingen met één druk op de knop.

 

 Waveform Generator

De Waveform Generator wordt gebruikt om een sensor, een actuator of een ECU te testen zonder ze een voor een te hoeven vervangen om de fout te identificeren. Dit wordt gedaan door signalen van verschillende sensoren en ECU's te simuleren en hardware problemen te identificeren.Simuleert sensorsignalen om snel problemen met ECU, sensor en kabelboom te diagnosticeren; Simuleert ECU-signalen om actieve tests uit te voeren om de functies van bepaalde onderdelen te verifiëren (elektronische ventilator, magneetventielen enz.); Simuleert actuatorsignalen en verifieert de communicatiestatus tussen de actuator en ECU (elektronische ventilator, magneetklep, koplamp)

 

 

Multimeter

De professionele multimeter meet spanning, stroom, weerstand, diode, frequentie / periode, inschakelduur, connectiviteit en puls breedte. CAN Bus Check - De CAN Bus Check kan snel bepalen of de OBD-pinnen correct werken. J2534, DoIP Bus, CAN-FD Bus, RP1210 en D-PDU - De Autel VCMI die bij de Ultra en MS919 wordt geleverd, ondersteunt de allernieuwste communicatie- en applicatie programmeringen interfaceprotocollen.

 

 

 

 

 

Systeemtopologie

 Met onze exclusieve Autel systeemtopologie software kan de technicus een kleur gecodeerde topologie-display voor alle voertuigsystemen en hun status op één pagina zien!Het display toont de communicatiestructuur tussen modules en biedt de mogelijkheid om op een systeemmodule te drukken om eventuele storingscodes weer te geven en toegang te krijgen tot het systeem.  Momenteel beschikbaar op BMW, Ford, Volkswagen, Audi, GM, Ford, Chrysler, Nissan, Honda, Toyota Lexus, Jaguar, Land Rover, Mercedes Benz, Hyundai, Kia, Volvo.

 

 

 

 

 Repair Assistant

Onze Repair Assist-software toont een lijst met aanbevolen tests, de voltooiingsstatus en prioriteit voor het ondernemen. Heel eenvoudig: hoe hoger de prioriteit, hoe eerder de componenten moeten worden getest.Prioritering Het beste oplossing pad krijgt voorrang via automatische sortering. Begeleid onderhoud  Een geïntegreerd probleemoplossingsproces georganiseerd in de bedieningsstappen, die de gebruiker begeleiden bij het oplossen van de onderhoudsproblemen. Nauwkeurige aanbeveling - Past automatisch het schakelschema en de pinpositie aan die nodig zijn voor de fout. Bij meerdere inspectiestappen kunt u de inspectie stap voor stap uitvoeren of onnodige stappen overslaan. Momenteel beschikbaar op BMW, JLR, GM, Ford, Chrysler en Porsche.

Relevante gevallen De software beveelt automatisch reparatieprocessen aan die relevant kunnen zijn voor het voertuig en de storing. Deze reparatiecases/ suggesties geven de monteur veel inzicht bij het diagnosticeren en verhelpen van voertuigstoringen.

Tech Services Bulletins Zie officiële aankondigingen van voertuigfabrikanten over veelvoorkomende problemen, waaronder voertuigmodules, storingscodes, reparatiemethoden, programma-updates en terugroepacties. Momenteel beschikbaar op Ford, GM, FCA, Toyota, Lexus, VW, Nissan, Honda, BMW, Mercedes, Audi, Hyundai, Kia.

 

DTC-analyse  De DTC-analyse beschrijft mogelijke oorzaken en oplossingen voor voertuigstoringen. Momenteel beschikbaar op GM, Ford, Toyota, Lexus, Nissan, Honda, VW, Audi, BMW, FCA, Mercedes.